Jogi nyilatkozat

Preambulum

A Rising Empire (továbbiakban: projekt vagy Rising Empire) egy közösségi játékszerver kezdeményezés, ami a Minecraft játék Multiplayer lehetőségét használva fut. A Rising Empire készítői, üzemeltetői (továbbiakban: projekt készítői) természetes személyekként, szabadidejükben (hobbiként) készítik, futtatják a játékszervert, pénzbeli bevétel (jövedelem) nélkül.

Használat

A Rising Empire teljesen ingyenesen játszható, a projektben való részvételért semmilyen ellenszolgáltatást nem kell tennie a felhasználóinak mind becsatlakozáskor és mind a későbbi használata során.

Felelősség

 • A projekt készítői nem vállalnak semmilyen felelősséget a projekttel kapcsolatba lépő vagy a projektben résztvevő személyek tevékenységeik, cselekedeteik után, melyek a projekt platformjain, felületein történnek vagy a projekt létezése miatt történtek meg vagy ebből következtethető.
 • A projekt készítői nem vállalnak felelősséget a weboldal és szerver szolgáltatói miatt bekövetkezett károkért és a szolgáltató cselekedeteiért.
 • A projekt készítői nem vállalnak felelősséget a játék kliens program használatáért és az abból bekövetkezett károkért, illetve az adott Minecraft indító készítőinek tevékenységéért.
 • A projekt készítői nem vállalnak felelősséget a felhasználók nem jogtiszta vagy illegális szoftvereinek használatáért, melyek bármilyen kapcsolatba hozhatóak a Rising Empire projekttel.
 • A projekt készítői nem vállalnak felelősséget a partnereik (részletezve a „Partnerek” bekezdésben) és azok tevékenységeik után.

Minecraft

A „Minecraft” a Mojang Synergies AB. bejegyzett védjegye. A „Rising Empire” semmilyen kapcsolatban nem áll, és nincs jóváhagyva a Mojang Synergies AB. által, valamint nem felelős a felhasználók által készített tartalmakért.
Támogatás lehetősége
A szerver készítői lehetőséget adnak, hogy a projektben résztvevők segítsék a projekt fennmaradását, fenntartását pénzbeli lehetőséggel (úgynevezett Prémium Pontokért), azonban ezek az összegek soha nem jutnak el a projekt készítőihez, azokat minden esetben más (vagy: különböző) cégek kezelik, adózzák. Ezen cégek elérhetőségei fel vannak tüntetve az adott támogatás fajta fórum bejegyzésében.
A készítőket külön lehet támogatni, azonban ezért semmiféle ellenszolgáltatást nem nyújtanak a készítők. Ez jól láthatóan fel van tüntetve ezekben az esetekben. 

Adózási információk

 • A projekt készítői magánszemélyek.
 • A projekt támogatásokból befolyt, jutalmazással járó összegek sosem jutnak el a projekt készítőihez. Azokat más cégek kezelik, adózzák. Ezen cégek elérhetőségeik az adott támogatási formánál fel vannak tüntetve.
 • A projekt készítőit támogató összegek, minden esetben ellenszolgáltatás nélküliek és minden esetben a PayPal felületén történik. Ezek az összegek soha nem jutnak készpénzként vagy belföldi bankszámlára a projekt készítőihez.

Termékek

 • Prémium Pontokért különféle termék(ek)et lehet beváltani. Termék tartalmazhat jogosultság(ok)at, felszerelés(ek)et, elem(ek)et és egyéb képesség(ek)et.
 • Termékeink rendelkeznek leírással annak jövőbeli tartalmával kapcsolatban. Nyomós okkal (közösségi média felületeinken indokolva) egyes leírás tartalmának megváltoztatási jogát fenntartjuk előzetes figyelmeztetés nélkül, mely kihatással lehet a változás előtti vásárásokra is. Célunk folyamatosan releváns adatokat közölni és esetleges negatív hatással érő változásokat mihamarabb új pozitív hatású eszközökkel kompenzálni.
 • Egyes termék Prémium Pontban számolt árát bármikor megváltoztathatjuk előzetes figyelmeztetés és indok nélkül.

(Az ajándékozási illetékkel kapcsolatos szabályzat ezen a hivatkozáson érhető el:
https://nav.gov.hu/data/cms-511165/38_Az_ajandekozasi_illetek-20200826.pdf

Szerzői jogok

 • A Rising Empire játékszerverének és weboldalának egyes részeinek (https://risingem.xyz és https://risingempire.hu és https://remc.hu) a forráskódjai a projekt készítőinek tulajdonát képezik.
 • A projekt készítői fenntartják a jogot, hogy a projekttől (és annak felületeiről, játékszerveréről) bármikor eltiltsák a felhasználóikat, akár indoklás és előzetes figyelmeztetés nélkül.

Adatvédelem

A projekttel kapcsolatos adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat ezen a hivatkozáson érhető el:
https://risingempire.hu/adatvedelem-adatkezeles

Partnerek

 • A Rising Empire partnereinek azon kezdeményezések, projektek, személyek és/vagy csapatok tekinthetőek, akikkel előzőlegesen mindkét fél (Rising Empire és partner) kölcsönösen beleegyezett, megállapodott.
 • A Rising Empire partnerei minden esetben kölcsönös, szóbeli megállapodás alapján léteznek, azok nem tekinthetőek jogilag hivatalosnak.
 • A projekt készítői fenntartják a jogot a partnerségi megállapodások bármikor való felbontására az adott partner beleegyezése vagy értesítése nélkül.
 • Weboldalak, vállalkozások vagy terméknevek megnevezése csak akkor megengedett, ha ez elsősorban nem reklámcélokat szolgál